Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Åbro satsar inför framtiden och söker nu en

Kundservicechef

Med välkända varumärken och engagerade medarbetare som arbetar hårt för att skapa ett ännu starkare Åbro, förstärker vi nu vår organisation med en ledare som brinner för kundservice.

Ditt övergripande ansvar blir att leda, utveckla och motivera dina 12 medarbetare på två avdelningar inom försäljning och transportplanering. Medarbetarna besitter stor kunskap vilket innebär ett större fokus på att stötta och coacha snarare än att detaljstyra. En viktig del är att fortsätta utveckla den höga kundservice som Åbro står för, dels genom att utveckla relationerna med kunderna och dels genom att fortsätta utveckla logistikdelen.

Du har en relevant utbildning, är ekonomiskt kunnig med en gedigen erfarenhet av kundservice. Som person är du en tydlig ledare med en passion för att utveckla dina medarbetare samtidigt som du är driven och prestigelös. Hos oss får du möjlighet att både utveckla dig själv och dina medarbetare. Välkommen till oss!

Låter det intressant? Kontakta gärna Anna Persson för mer information, anna.persson@re-source.se eller +46 72 720 720 5. Vi tillämpar löpande urval så ansök genom att klicka här redan nu!

Välkommen med din ansökan!