Södra Smålands avfall och miljö erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Vi söker en enhetschef som med engagemang, glädje, mod och nytänkande leder sina medarbetare mot uppsatta mål. Våra värdeord är tillsammans, hållbarhet, glädje, framåtanda och respekt och bygger på ett kundfokus där alla individer räknas och där prestigen inte bromsar. Din primära uppgift blir att leda och fördela det operativa arbetet med fokus på medarbetare, kund, kvalité och säkerhet. Du säkerställer att det är rätt person på rätt plats, har rätt information och bra förutsättningar att göra sitt jobb.

Tjänsten är placerad i Älmhult och i rollen som enhetschef kommer du att ansvara för att dina medarbetare sköter den dagliga driften av insamling av hushållsavfall i Älmhults och i Markaryds kommun.

I din roll som enhetschef kommer du att ansvara för arbetsledningen av ca 10 chaufförer som arbetar med insamling av hushållsavfall. Det är viktigt att du samverkar med både chaufförer och kunder för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och på andra sätt bidra till en bra och effektiv verksamhet. God planeringsförmåga och logistiken i fokus, är viktigt när du hanterar de bokningar som inkommer via telefon, e-mail, och digital fordonskommunikation.

Du kommer att ansvara för att utifrån verksamhetens fastställda behov och mål, leda och fördela det operativa arbetet. Du följer upp dina medarbetare utifrån individuellt uppsatta mål och rutiner och har till din hjälp digitala hjälpmedel. I rollen ingår personal-, budget-, arbetsmiljö- och verksamhetsansvar.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med avdelningschef, kundtjänst, entreprenadsamordnare och avfallsrådgivare. I tjänsten ingår att ha kontakt med både företagare, fastighetsägare och kommuninvånare. Du kommer att ansvara för att samtliga fordon underhålls. Som enhetschef rapporterar du till avdelningschefen för insamling och transport. Eftersom du kommer att besöka de olika ägarkommunerna så måste du ha ett B-körkort.

Du är en prestigelös person som inspirerar genom mod, kompetens och din personlighet. Vi vill att du har ett gediget intresse för ledarskap och har hittat vem du vill vara som ledare. För oss spelar det mindre roll hur du har skaffat din ledarkompetens, det kan vara både via erfarenhet och via utbildningar.

Vi ser gärna att du:
-har minst gymnasieutbildning
-minst 3 års erfarenhet i arbetsledande roll
-har goda IT-kunskaper
-har erfarenhet av transporter och/eller logistik
-vana av kundkontakter
-har en analytisk och kommunikativ förmåga
-kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska.

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar där du får möjlighet att påverka kommunernas avfallshantering. Viktigt i arbetet är att du får saker gjorda, är strukturerad och målmedveten. Dessutom klarar du att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter samtidigt med gott humör.

Vill du veta mer så kontakta gärna Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se. Låter tjänsten intressant så sänd din ansökan här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Välkommen!