Fortnox är ett börsnoterat bolag som erbjuder sina kunder webbaserade affärssystem och lever efter devisen ”Småföretagens bästa vän”. Bolaget är idag med sina ca 190 anställda och en omsättning på drygt 200 MSEK ledande i Sverige inom sin nisch. Med stark fokus på tillväxt och på att ständigt ligga i framkant vad gäller utveckling av nya produkter, kan man konstatera att 2016 var ett fantastiskt år för Fortnox. För mer information, se fortnox.se.

 

Fortnox utvecklar ytterligare ett affärsområde och söker till detta en

VD till Nox Försäkring

Att vara rätt försäkrad till rätt kostnad är viktigt för alla småföretag. Försäkringsförmedling är efterfrågat av Fortnox 170 000 kunder och ytterligare en viktig pusselbit i Fortnox löfte att vara småföretagens bästa vän. Därför startar vi nu ett nytt bolag som ska driva utvecklingen inom digital försäkringsförmedling.

Som VD blir du ansvarig för all verksamhet i det nya bolaget. Det handlar till en början om att bygga upp bolaget, dels vad gäller intern organisation och dels vad gäller att utveckla relationer och se till att försäkringsbolagen blir partners. Du kommer att få tillgång till koncerngemensamma funktioner men du kommer också att ansvara för att bygga strukturer och rutiner i det nya bolaget.

En del av ditt uppdrag är att på strategisk nivå sätta en handlingsplan för att nå målet; att vara småföretagarens bästa vän även vad gäller försäkringsförmedling. En annan del av uppdraget är att tillsammans med medarbetarna operativt genomföra handlingsplanen.

Vi söker dig som har erfarenhet från en ledande befattning inom försäkringsbranschen. Du är kommunikativ, strategisk, har en entreprenörskänsla och drivs av att utveckla affärer och medarbetare. Placeringsort är Växjö.

Har du frågor? Hör gärna av dig till Anna Persson på 072-720 720 5 eller skicka intresseanmälan till apply@re-source.se