Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Till vårt dotterbolag Axel Herman Invest söker vi nu en

VD

Axel Herman Invest är moderbolaget till våra fem pubar; The Queenshead och The Bull and Bear i Stockholm, The Black Lion Inn i Norrköping, The Horse and Hound i Linköping samt Brygghuset i Vimmerby. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 80 MSEK. Pubarna drivs som engelska pubar med både mat och dryck och drivs i de flesta fall av en pubchef som tillsammans med köksmästaren ansvarar för den dagliga verksamheten.

Ditt övergripande ansvar blir att stötta pubcheferna och ge dem möjligheter att fokusera på att hålla en god service till varje gäst varje dag. Det finns tydliga mål kring lönsamhet och tillväxt och en viktig del blir att skapa förutsättningar för att öka försäljningen. I ditt uppdrag ligger att skapa synergieffekter för de fem enheterna men även att säkerställa ordning och reda vad gäller ekonomi, arbetsmiljö och de tillstånd som krävs för verksamheten. Placeringsort är Stockholm och du rapporterar till styrelsen.

Vi söker dig som brinner för ledarskap och att utveckla både människor och verksamheter. Du har en gedigen erfarenhet av personalledning, en ekonomisk utbildning eller motsvarande kunskaper och du trivs med att skapa tydlighet och ordning och reda. Vi tror också att du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. Hos oss får du stora möjligheter att utveckla och påverka verksamheten!

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se.

Välkommen med din ansökan!