Emballator Lagan utvecklar, producerar och marknadsför plastförpackningar för färg, livsmedel och kemtekniska produkter i form av hinkar och burkar. Vi är specialiserade på helhetslösningar av hög kvalitet och bedriver ett omfattande utvecklingsarbete i syfte att tillföra marknaden nya optimala förpackningslösningar. Vi har omkring 140 medarbetare och en omsättning på cirka 450 miljoner SEK. Vi finns i Ljungby och Vittsjö. Emballator Lagan är en del av Emballator-koncernen som erbjuder ett brett utbud av förpackningslösningar. Mer information finns på Emballator.com

Supply Chain chef

Emballator Lagan är en av Nordens ledande leverantörer av förpackningsprodukter i plast till färg-, kemiteknik- och livsmedelsindustrin. Med ett starkt fokus på miljö, hållbarhet, innovativa produkter och ett fortsatt starkt kundfokus avser man utveckla verksamheten och därmed skapa ännu bättre förutsättningar för fortsatt tillväxt.

Som Supply Chain chef är din övergripande uppgift att hantera och utveckla kundorderprocessen, allt från överlämning från säljavdelning till leverans till kund. Du säkerställer en effektiv och automatiserad process för hantering av prognoser, samt en produktionsplanering som utgår från kundens behov och säsongsvariationer. Andra viktiga uppgifter är att ansvara för materielförsörjning samt att utifrån tillgänglig produktionskapacitet och säsongvariationer säkerställa ett effektivt och optimerat lager. Din avdelning har dessutom ansvar för materialförsörjning, avtal och leverantörsbedömningar. Här finns också ett samarbete inom gruppen för gemensamma inköp.

Till din hjälp har du 16 medarbetare varav två teamledare. Tillsammans med ditt team driver du en förändring mot mer automatiserade arbetssätt och processer. Du rapporterar till Vd och är del av ledningsgruppen, där du aktivt bidrar till hela företagets utveckling.

Vi söker dig med lämplig akademisk examen eller motsvarande erfarenhet, med en bakgrund inom tillverkande industri. Du har tidigare chefserfarenhet och har lyckosamt drivit förändring inom ovan angivna områden. Du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift, och du har erfarenhet från arbete i större affärssystem, gärna SAP.

Som person är du driven, samarbetsinriktad och trivs i dynamisk miljö. Som chef coachar och utmanar du ditt team, du är kommunikativ, jordnära och trivs i ledarrollen. Du rör dig obehindrat mellan strategiska, taktiska och operationella frågor och värnar om tillsammans-perspektivet.

Detta är en fantastisk möjlighet i ett framgångsrikt företag där du erbjuds såväl personlig som professionell utveckling. Du erbjuds flera spännande utmaningar och förväntas tillsammans med kollegor rusta bolaget för framtiden!

Vill du veta mer? Kontakta gärna Cecilia Ahlqvist på telefon 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se.  Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Välkommen!