Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av kablar. Den svenska delen heter Prysmian Group Sverige AB och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt. I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 175 medarbetare. Mer information finns på draka.se och www.prysmiangroup.com.

Försäljningsansvarig Installationskabel

Rollen innebär ett försäljningsansvar för vår största produktportfölj, där du genom att sätta en tydlig affärsplan, driver och utvecklar försäljningen mot både befintliga och nya kunder. I dina möten med våra grossist-kunder eller hos de ledande installatörsföretagen, presenterar du Prysmian Groups välkända och breda kabelsortiment som består av standard- och kundanpassade produkter under varumärkena Draka och Prysmian.

Du samarbetar med våra regionsäljare, innesäljare, offertingenjörer och produktchefer, och besöker våra kunder ensam eller tillsammans med kollegor. Du trivs i mötet med kunden och är den gemensamma kontaktytan för alla interna såväl som externa intressenter under hela försäljnings fasen. Uppdraget innebär också internationella kontakter genom våra tillverkningsenheter i andra länder. I tjänsten kan du utgå från hemmet eller något av våra kontor i Sverige, och du rapporterar till vår Commercial Director.

I din bakgrund finns en gedigen erfarenhet från teknisk försäljning, gärna mot grossister, med dokumenterat goda säljresultat. Att arbeta i team är en självklarhet och genom att vara kommunikativ, drivande och prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärerna på en professionell nivå. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatorienterat och du besitter en god förmåga att driva affärer till avslut. För att lyckas i uppdraget är du driven, analytisk, social och lösningsorienterad och du inspireras av ett stort eget kommersiellt ansvar. Uppdraget kräver goda kunskaper i svenska och engelska, el-kunskaper är meriterande.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag med ansvar för vårt största segment – som en av våra nyckelpersoner kan du tillsammans med teamet sätta ett ordentligt avtryck i marknaden!

Intressant? Skicka då din ansökan här! Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se. Välkommen med din ansökan!