Fortnox är ett börsnoterat bolag som erbjuder sina kunder webbaserade affärssystem och lever efter devisen ”Småföretagens bästa vän”. Bolaget är idag med sina drygt 270 anställda och en omsättning på ca 375 MSEK ledande i Sverige inom sin nisch. Med stark fokus på tillväxt och på att ständigt ligga i framkant vad gäller utveckling av nya produkter, kan man konstatera att 2018 var ett fantastiskt år för Fortnox. För mer information, se fortnox.se.

 

Vi söker nu en

Head of Digital Customer Acquisition

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer är på en digital förändringsresa, där Fortnox ligger i framkant med att utmana gamla arbetssätt och ersätta dem med automatiserade erbjudanden inom redovisningstjänster, men också utmana marknaden inom nya affärsområden som till exempel finansiella tjänster och försäkringsförmedling.

Som Head of Digital Customer Acquisition blir din övergripande uppgift att ansvara för alla kundaktiviteter gällande digital acquisition. Detta kan inkludera SEO, SEM, PPM, aktiviteter i social media och andra aktiviteter i våra digitala kanaler.

Du kommer att behöva skapa dig en bild av vilka nyckeltal som är mest viktiga för vår framgång, sätta mål för dessa nyckeltal och sen arbeta för att nå målen. En viktig del är också att se till att alla jobbar efter samma målsättningar. Du kommer att ha stora kontaktytor både internt och externt och en del i uppdraget blir att ansvara för att samordna de digitala marknads- och säljaktiviteter som finns tvärs över gruppens samtliga bolag och produkter.

Rollen finns i avdelningen Digital Performance & Acceleration, en avdelning som idag är under uppbyggnad. Bolaget rekryterar i detta nu in ett antal personer som ska ingå i avdelningen och här kommer det att finnas specialister inom såväl SEO och SEM som inom konvertering och marketing automation.  En del av uppdraget är att vara med och skapa teamet som ska driva digital customer acquisition framåt, och detta team på 4-5 medarbetare kommer att rapportera till dig. En mycket viktig del i uppdraget är att säkerställa att medarbetarna i teamet har förutsättningar för att nå de uppsatta målen och även att bidra till att varje individ kan utvecklas i enlighet med bolagets vision.

För att trivas i rollen behöver du leva och andas digitala kanaler, vara medveten om trender samt gärna ha byggt digital försäljning i andra bolag framgångsrikt. Vi kan erbjuda en fantastisk arbetsplats där din roll blir mycket viktig för vår fortsatta framgång!

Vill du veta mer så får du gärna kontakta Anna Persson, anna.persson@re-source.se eller +46 72 720 720 5. Vi tillämpar löpande urval så ansök genom att klicka här redan nu!