Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Åbro satsar inför framtiden och söker nu en
Försäljnings- och Marknadschef

Med välkända varumärken och engagerade medarbetare som arbetar hårt för att skapa ett ännu starkare Åbro, förstärker vi nu vår organisation med en ledare som brinner för sälj och marknad.

Ditt övergripande ansvar blir att leda, utveckla och motivera dina medarbetare. I organisationen ingår drygt 30 personer varav ca 10 är direktrapporterande. Det finns stor kunskap hos medarbetarna och din roll blir att arbeta övergripande snarare än på detaljnivå. Det handlar dels om att ta fram kommunikationsstrategier och relevanta marknadsplaner men också om att bryta ner dessa för respektive område.

Du har en relevant utbildning och gedigen erfarenhet av att leda personal inom sälj och marknad. Som person är du en tydlig ledare med en passion för att utveckla dina medarbetare samtidigt som du är kommunikativ och prestigelös. Resande är inget problem för dig, med tanke på att vi har kontor både i Stockholm och Vimmerby kommer du att fördela din tid på de båda orterna. Vi kan erbjuda stora möjligheter till en spännande roll där du kommer att bli en nyckelperson i vår framtida tillväxt. Välkommen till oss!

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande, men allra senast den 11 januari. Frågor? Ta en kontakt med Anna Persson, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se.

Välkommen med din ansökan!