Balco Group AB är ett småländskt tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och högkvalitativa balkong- och fasadlösningar. Balco grundades i Växjö 1987, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Koncernen består av 5 bolag, har drygt 500 anställda och 2020 omsatte man 1 220 MSEK. Sedan 2017 är Balco Group börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer på balco.se.

Entreprenadingenjör till Balco

Vi har startat upp det nya affärsområdet Totalentreprenad, som ger oss möjligheter att erbjuda våra kunder en helhetslösning när det gäller renovering och nybyggnation inom framför allt balkong och fasad. Som entreprenadingenjör hos oss får du möjlighet att vara med och vidareutveckla detta affärsområde och du involveras i hela kedjan – från en mottagen förfrågan till en färdig kundoffert. Du har en nyckelroll i kalkylprocessen och är den som i nära samarbete med bland annat affärsområdeschef och säljare planerar och samordnar projekt med avseende på tid, material, ekonomi och inköp.

Under hela processen så är du ett stöd i projektet och upprättar planeringsunderlag samt anbuds- och produktionskalkyler. En annan viktig del är att stötta organisationen i frågeställningar kring totalentreprenader. Det finns kunskap i bolaget redan nu, men den är lokal och med tanke på tillväxten behöver den förstärkas. Som entreprenadingenjör kommer du att ha många kontaktytor internt men även externt, mot bland annat kunder och underentreprenörer.

Din utbildning är viktig men vi lägger större vikt vid erfarenhet. Vi söker dig som tidigare har arbetat med byggprojekt, kanske som arbetsledare eller som kalkylator. Du har god kunskap i fasadrenoveringar, entreprenadjuridik och kalkylering, och du känner dig bekväm med att hantera anbudsförfarande. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt tror vi att du är kommunikativ och relationsbyggande. Utöver det så är det viktigt för dig med struktur och ordning och reda och du har ett starkt analytiskt sinne.

Vi erbjuder dig en spännande resa i ett expansivt bolag där din insats blir viktig för affärsområdets utveckling!

Vill du veta mer? Kontakta gärna Anna Persson på Re-Source AB, på telefon 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se. Låter tjänsten intressant så sänd din ansökan här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Välkommen!