Scanditronix startades för 40 år sedan och har sedan starten specialiserat sig på tillverkning av magneter och spolar för användning inom bland annat medicinteknik och forskning. Vi har ett 40-tal anställda och en omsättning på runt 50 MSEK. Läs mer om oss på www.scanditronix-magnet.se.

VD

Scanditronix Magnet är ett Vislandabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer. Magneter är en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, t ex vetenskaplig forskning och cancerbehandling. Huvuddelen exporteras framför allt till Europa och USA. Företaget har idag ca 40 medarbetare och växer med hög tillväxttakt. Scanditronix är en del av ScandiNova som tillverkar pulsmodulatorer.

Bolaget är inne i en tillväxtfas och söker nu en VD som vill vara med och leda den tillväxtresan. Det innebär att sätta en expansionsplan samt ta fram strategier och handlingsplaner för att nå uppsatta mål.

Du har fullt ekonomiskt ansvar vilket innebär att förbereda årlig budget, samt att arbeta med analyser, prognoser och löpande uppföljningar för att säkerställa leverans på framtagen strategi. Du ansvarar även för att tillsammans med ditt team vidareutveckla arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar för att möta framtida krav på kapacitet, leveransprecision och kvalitet.

En viktig del i ditt uppdrag är att stötta och utmana dina medarbetare, samtidigt som du skapar förutsättningar för att medarbetarna ska nå sina mål. En annan del är att utveckla bolagets Employer Branding för att fortsatt kunna attrahera, motivera och behålla nuvarande och framtida medarbetare.

Vi söker dig med en relevant akademisk examen och erfarenhet av produktion. För att lyckas i uppdraget är du kommunikativ, självgående och mycket tekniskt intresserad. Vi kan erbjuda en fantastisk chans att få driva en tillväxtresa i ett redan nu framgångsrikt bolag!

Vill du veta mer? Kontakta gärna Anna Persson på Re-Source AB, på telefon 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se. Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.

Välkommen!