I maj startade Re-Source tillsammans med Fortnox AB ett talangutvecklingsprogram för att identifiera och utveckla talanger och framtida ledare inom Fortnox. Satsningen är långsiktig och syftar till att bidra till kompetensförsörjning och succession över tid.

Detta är ett årligen återkommande program och det första programmet kommer pågå under 12 månader. Deltagarna kommer tränas och utmanas både som individer och på gruppnivå inom områden som t.ex. ledarskap, affärsförståelse, kommunikation, affärsmannaskap och målstyrning.

Förutom att hitta nya ledare handlar programmet minst lika mycket om personlig utveckling av våra interna talanger. Vi ser stjärnor födas hela tiden i vår organisation och vill accelerera förutsättningarna för att de ska lyckas nå sina fulla potentialer. Medarbetare i talangutvecklingsprogrammet består av lika delar män och kvinnor, säger Nils Carlsson, VD för Fortnox.

Vi på Re-Source är stolta över att arbeta med Fortnox, ett bolag som arbetar för att utveckla sina medarbetare på ett jämlikt sätt. Detta programmet är unikt för Fortnox och framtaget i nära samarbete med hela ledningsgruppen.

Är du intresserad av att arbeta med ledarskapet i din organisation? Ta en kontakt så pratar vi mer om just dina behov!