Gnutti Carlo Sweden AB ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Indien, Kina och Tjeckien. Gnutti Carlo S.p.A har sedan i början av 2000-talet varit i en stark tillväxtfas. I dagsläget har koncernen ca 2500 medarbetare och siktet är fortsatt inställt på tillväxt. I Sverige har Gnutti Carlo fabriker i Alvesta och Kungsör medan R&D är placerat i Göteborg.  Gnutti Carlo Sweden AB sysselsätter runt 600 personer och omsätter runt 100 MEUR. Sedan 2015 ingår även Ljunghäll AB i Södra Vi i koncernen. Läs mer på www.gnutticarlo.com.

Supply Chain Manager

Din övergripande uppgift är att på både kort och lång sikt säkerställa flödet från inköp till produktionsplanering och leverans. Det handlar om att optimera kostnader, säkerställa kvalitet och leveransprecision samt att jobba långsiktigt med leverantörer för att skapa kostnadseffektiva inköp.

Ett starkt prioriterat område är produktionsplanering. Det är viktigt att utveckla den strategiska produktionsplaneringen och att se till att flödet optimeras långsiktigt; hur vi gör för att säkerställa leveranser, hur vi prioriterar vår produktion på rätt sätt och hur vi ser till att våra kunder får sina leveranser i rätt tid. En annan viktig uppgift är att utveckla det strategiska inköpet. Då bolaget växer innebär det att inköpet ökar och det finns en del utvecklingsarbete att göra vad gäller processer och rutiner.

Som ledare i Gnutti Carlo AB tar man ansvar för att utveckla alla sina medarbetare, att ge dom chansen att växa och bli bättre i sina roller. Man tar också ansvar för att vara med och utveckla rutiner och processer för hela bolaget, att jobba med ständiga förbättringar är en daglig uppgift. Man ingår i ledningsgruppen och rapporterar till fabrikschefen. Man har också nära samarbete med andra produktionsenheter i Sverige samt med den övergripande globala inköps- och logistikgruppen.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av supply chain management. Du är en trygg och tydlig ledare som trivs med arbete på både operativ och strategisk nivå. Vi kan erbjuda en spännande roll med stora möjligheter till utveckling!

Låter det intressant? Skicka din ansökan genom att klicka här eller kontakta Anna Persson på 072-720 720 5 om du har frågor. Då vi gör urval löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

Välkommen!