TitanX Engine Cooling AB är en global partner till tillverkare av kommersiella fordon för värmeöverföring. Med stöd av våra ägare TataAutoComp Systems är vårt uppdrag att utveckla innovativa och konkurrenskraftiga lösningar för värmehantering för att påskynda arbetet med renare transporter. På TitanX litar vi på att varje teammedlem gör skillnad, bidrar med innovativa idéer och tillför värde till företaget. Våra beslutsvägar är korta, vi agerar snabbt och tar ägandeskap. Vi är ett globalt team och uppnår bättre resultat tillsammans. Läs gärna mer på www.titanx.com.

Platschef och Global Produkt Linjechef till TitanX Engine Cooling

TitanX Engine Cooler i Linköping utvecklar och tillverkar årligen 500 000 oljekylare till kunder inom tung fordonsindustri. Produktionen är högautomatiserad och anläggningen har en särställning inom TitanX familjen då man är företagets hjärta inom segmenten oljekylare. Allt fler kunder vänder sig till TitanX och man har en unik position på marknaden.

Som platschef har du det övergripande ansvaret för siten, fullt P&L ansvar och förväntas tillsammans med dina medarbetare vidareutveckla enheten.
Som platschef arbetar du taktisk och strategiskt, tillsammans med din ledningsgrupp, med att styra och utveckla anläggningen, säkerställa produktion och finansiella nyckeltal. Parallellt har du ett globalt ansvar för utveckling, produktion och lönsamhet för produktlinjen oljekylare, vilket är ett växande segment inom företaget. Just nu pågår ett antal kundprojekt vid anläggningen i Linköping, och du ansvarar även för att säkerställa produktion av oljekylare på andra anläggningar inom gruppen.
Till din hjälp har du ett management team bestående av representanter från produktion, kvalitet, underhåll, R&D, produktionsteknik, supply chain, samt stödfunktioner såsom HR och Finans.

Vi söker dig med lämplig akademisk examen och med erfarenhet från likande uppdrag i tillverkande industri i internationell miljö. Du inspireras av att arbeta i spänningsfältet mellan produktion i framkant och kunder och du har tidigare framgångsrikt drivit en organisation med fullt lönsamhetsansvar. Du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Kunskaper i spanska liksom erfarenhet från automotive-segmentet är meriterande.

Som person är du driven, samarbetsinriktad och trivs i dynamisk miljö. Som chef coachar och utmanar du ditt team, du är kommunikativ, jordnära och trivs i en internationell miljö. Du känner dig bekväm i rollen att representera anläggningen och produktområdet, såväl internt som externt. Du rör dig obehindrat mellan strategiska, taktiska och operationella frågor och värnar om tillsammans-perspektivet.

Detta är en fantastisk möjlighet i ett framgångsrikt företag där du erbjuds såväl personlig som professionell utveckling i en internationell miljö. För rätt person finns stora möjligheter att i framtiden ta sig an nya spännande uppdrag inom koncernen!

Vill du veta mer? Kontakta gärna Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, på telefon 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se.  Vill du göra en konfidentiell och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Välkommen!