Fortnox är ett börsnoterat bolag som erbjuder sina kunder webbaserade affärssystem och lever efter devisen ”Småföretagens bästa vän”. Bolaget startades för drygt 15 år sedan och är idag med sina 150 anställda och en omsättning på 190 MSEK ledande i Sverige inom sin nisch. Med stark fokus på tillväxt och på att ständigt ligga i framkant vad gäller utveckling av nya produkter, kan man konstatera att 2016 var ett fantastiskt år för Fortnox. För mer information, se fortnox.se.

 

Vi växer vidare och söker nu en

Marknadschef E-handel 

Din övergripande uppgift är att driva försäljningen i de digitala kanalerna. Det handlar dels om att optimera de befintliga digitala kanalerna och dels att utveckla nya. Du ansvarar både på strategisk och operativ nivå, vilket innebär att ta fram strategiska mål och nyckeltal men även att driva igenom handlingsplaner för att nå målen. Du har resultatansvar för försäljningen i de digitala kanalerna.

En viktig del i rollen blir att analysera trafiken i de digitala kanalerna för att på så sätt skapa underlag för beslut och identifiera nya möjligheter. Att öka konverteringsgraden på hemsidan är en del, att skapa merförsäljning är en annan del. Du samarbetar tätt med de olika avdelningarna inom Fortnox och har en viktig del i att utveckla affärerna. I rollen kan det komma att ingå personalansvar och du rapporterar till Chief Commercial Officer.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av digital marknadsföring/försäljning. Du är kreativ, självgående och trivs med att jobba tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Vi kan erbjuda dig en roll där du får vara med och utveckla ett fantastiskt bolag samtidigt som du själv får möjligheter att växa.

Låter det spännande? Ta gärna en kontakt med Anna Persson på 072-720 720 5, eller ansök direkt på apply@re-source.se senast den 17 mars.

Välkommen!