Vi bedriver verksamhet inom Executive Search och affärsutveckling, och har till dags dato fått förtroendet att hjälpa en mängd olika företag och organisationer. Vi skapar värde för våra kunder, vår insats ger ett resultat som gör det möjligt för dem att nå sina mål. Det gör vi genom en väl utarbetad metodik men framför allt genom ett starkt engagemang och ett professionellt agerande i ett nära samarbete med våra uppdragsgivare. Våra kunder är företag inom det privata näringslivet samt verksamheter inom offentlig miljö. I våra internationella uppdrag samarbetar vi i vårt nätverk INAC Global, ett nätverk som spänner över 5 kontinenter och i mer än 30 länder. Läs gärna mer på www.re-source.se.

Konsult

Re-Source har sedan starten 2016 fått förtroendet från allt fler kunder att hjälpa dem i deras utveckling. Våra rekryteringsuppdrag blir allt fler, samtidigt som efterfrågan på våra tillhörande tjänster också växer. Vi behöver därför förstärka vårt framgångsrika team med ytterligare en konsult.

Som konsult på Re-Source arbetar du självständigt med att utveckla befintliga och skapa nya affärsrelationer. Detta gör du bland annat genom att boka och genomföra kundmöten, där du presenterar oss och våra tjänster. Du deltar också i lokala och regionala nätverk, och stärker vårt varumärke genom att på ett professionellt sätt leverera tjänster med hög kvalitet.

Du driver självständigt rekryteringsprocesser, från start till mål, och hanterar även de administrativa delarna i uppdraget. Vi arbetar under strikt konfidentialitet och du förväntas kunna hantera ett antal processer parallellt. I våra affärsutvecklingsuppdrag är du en del av teamet och tillsammans genomför vi uppdraget, alltid anpassat efter kundens behov.

För att vara framgångsrik i rollen har du tidigare arbetat med att utveckla affärsrelationer. Du har förmodligen erfarenhet av försäljning/marknad och du har någon form av chefs-/ledarerfarenhet i bagaget. Som person trivs du med ett självständigt arbete, du är driven och besitter en stor portion affärsmässighet. För att trivas i vårt team har du höga ambitioner och nära till skratt. Vi ser också framför oss att du är öppen för att dela med dig av dina perspektiv så att vi – och våra kunder – kan fortsätta utvecklas!

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett team med höga ambitioner – vi vill att du ska göra skillnad på vår tillväxtresa!

Vill du veta mer kontakta gärna Cecilia Ahlqvist på 073-341 56 37 eller Anna Persson på 072-720 720 5. Låter tjänsten intressant, sänd din intresseanmälan här! Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!