HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. HerbertNathan & Co är ett fristående företag och arbetar helt oberoende av systemleverantörer och konsultföretag med leverantörsintressen och har uteslutande fokus på att leverera hög kvalitet till våra kunder. Läs gärna mer på www.herbertnathan.com

Konsult HCM

Digitalisering av HR/Lön är en numera en förutsättning för företag och organisationer som fortsatt vill vara relevanta som arbetsgivare och i framkant inom sitt område. HerbertNathan & Co fortsätter att stärka sina kunders konkurrenskraft och förstärker nu sitt team i Stockholm med ytterligare en konsult med inriktning mot HR/Lön.

Dina främsta uppgifter är att hjälpa företagets kunder i deras digitaliseringsresa. Det gör du genom att agera som projektledare eller expertrådgivare i uppdragen att förstå behov och förbättringsmöjligheter, välja rätt lösning och införa nya förbättrade arbetssätt med stöd av digitala verktyg inom olika områden, som t.ex. rekrytering, lön, förmåner, karriärutveckling och kompetensutveckling.

HerbertNathan & Co är helt leverantörsoberoende, vilket ger dig möjligheten att välja den lösning som ger absolut bäst affärsnytta för kunden. Till din hjälp har du en välutvecklad metodbank för förstudier, upphandlingar och processförbättringar och flera kollegor med god erfarenhet av digitaliseringsarbete. Du har stor frihet att tillsammans med kunden lägga upp ert arbete, du arbetar självständigt och får vid behov stort stöd från dina kollegor. Uppdraget innebär också att träffa systemleverantörer, möta kunder, delta på mässor, omvärldsbevaka och medverka vid systemdemonstrationer. Genom blogginlägg och intervjuer, sprider du kunskapen om företaget som den kompetenta och oberoende samarbetspartner vid investering i digitalisering.

Förutom möjligheten att arbeta med digitalisering hos olika företag och verksamheter får du möjligheten att vara med och bygga upp och forma ett växande bolag. HerbertNathan & Co’s ambition är att bli den ledande rådgivaren i Norden vid investeringar i digitalisering av arbetsprocesser.

För att lyckas i rollen har du förmågan att självständigt genomföra kunduppdrag och utveckla och fördjupa kundrelationer. I din bakgrund finns en akademisk examen, erfarenhet av processutveckling och digitalisering, gärna erfarenhet av systemimplementationer, kanske även i kombination med operativ erfarenhet av HR/Löne-området. Ett brinnande intresse för vad teknik kan innebära för effektivisering av arbetsprocesser är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Som person besitter du egenskaper som god kommunikativ förmåga, självständighet och ett strukturerat arbetssätt. Du förväntas också känna dig bekväm att presentera inför andra, både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig möjligheten att i nära samarbete med kunden säkerställa att de lyckas med sin investering och kan realisera den förväntade affärsnyttan!

Vill du veta mer kontakta gärna Cecilia Ahlqvist, på telefon 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se. Vill du göra en konfidentiellt och förutsättningslös intresseanmälan så gör du det här! Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Välkommen!