Uppdraget innebär ett försäljningsansvar för större projekt, där du efter en metodiskt och strukturerad kartläggning av marknaden, sätter en tydlig affärsplan och driver och utvecklar försäljningen inom segmentet. I dina kontakter och möten med de större aktörerna på marknaden, utvecklar du Prysmians affärsrelationer och säkerställer vår position inom området. Du förväntas också ”bryta ny mark” och positionera oss inom andra områden, som t.ex. inom den växande marknaden av vindkraftsprojekt. Under genomförande fasen är du kundens kontaktperson genom projektet och säkerställer information och ett smidigt genomförande.

Till din hjälp finns våra regionsäljare, segmentsansvariga, produktchefer och marknadskoordinator. Du har tät kontakt med våra internationella tillverkningsenheter och samarbetar med våra interna projektteam under genomförandefasen. Arbetat sker i internationell miljö och du förväntas även besöka våra fabriker, ensam eller tillsammans med kunder. I tjänsten kan du utgå från hemmet eller något av våra kontor i Sverige, och du rapporterar till vår Marknad- och Försäljningschef.

I din bakgrund finns kunskap och erfarenhet från elnätsbranschen, teknisk försäljning och gärna projektledning. Att arbeta i team är en självklarhet och genom att vara kommunikativ, drivande och prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärer av större projekt på en professionell nivå. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatorienterat och du har förmågan att balansera drivet att göra affären med den mer administrativa ådra som krävs i genomförandefasen. Du inspireras av ett stort eget kommersiellt ansvar och besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag med ett stort kommersiellt ansvar för ett av våra fokusområden framåt – som en av våra nyckelpersoner kan du tillsammans med teamet sätta ett ordentligt avtryck i marknaden!

Intressant? Skicka då din ansökan här – vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag.  Har du frågor så kontakta Cecilia Ahlqvist, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se. Välkommen med din ansökan!

 

Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av kablar. Den svenska delen heter Prysmian Group Sverige AB och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt. I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 175 medarbetare. Mer information finns på draka.se och www.prysmiangroup.com