Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av kablar. Den Skandinaviska delen verkar på marknaderna i Sverige, Norge och Danmark och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt. I den skandinaviska delen av företaget finns fabriker i Drammen och Nässjö med huvudkontor i Nässjö, totalt är vi i dagsläget ca 170 medarbetare. Mer information finns på www.prysmiangroup.com.

Försäljningsansvarig OEM Infrastruktur

I uppdraget ansvarar du för bearbetning och marknadsföring av produkter mot större byggentreprenörer, infrastruktur-, och industriprojekt i Sverige. Du kartlägger aktörer och marknaden metodiskt och strukturerat, för att senare sätta en tydlig projektplan samt driva och utveckla försäljningen mot uppsatta mål.  Du skapar kontakter och möten med de större befintliga aktörerna på marknaden, men även nya utländska aktörer. Genom att utveckla Prysmians relationer, stärker du vår position inom området. Du förväntas också ”bryta ny mark” och positionera oss inom nya teknikområden inom infrastruktur- och industriprojekt. Genom hela projektfasen stöttar du kunden och säkerställer produktval, informationsflöde och ett smidigt genomförande.

Till din hjälp finns kollegor i Sverige och hela Skandinavien, våra regionsäljare, andra segmentsansvariga, produktchefer och marknadskoordinator. Du har tät kontakt med våra internationella tillverkningsenheter och samarbetar med våra interna projektteam. Arbetet sker i internationell miljö och du förväntas även besöka våra fabriker, ensam, i olika grupper eller tillsammans med kunder. I tjänsten kan du utgå från hemmet eller något av våra kontor i Sverige, och du rapporterar till vår Försäljningschef, samt i matris till chefen för OEM & Specialty products i norra Europa.

I din bakgrund finns kunskap och gedigen erfarenhet från teknisk försäljning och gärna från projektförsäljning. Att arbeta i team är en självklarhet och genom att vara kommunikativ, drivande och prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärer i större projekt på ett professionellt sätt.  Ditt arbetssätt är strukturerat och du har både kompetens och erfarenhet av att rapportera i administrativa system.  Du inspireras av ett stort eget kommersiellt ansvar och besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag med ett stort kommersiellt ansvar för ett av våra fokusområden framåt – som en av våra nyckelpersoner kan du tillsammans med teamet sätta ett ordentligt avtryck i marknaden!

Intressant? Skicka då din ansökan här – vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se. Välkommen med din ansökan!