Norrgavel designar och producerar möbler samt inredningsdetaljer med ett konsekvent kretsloppstänkande. Vår ambition är att skapa möbler med tidlös utsökt form och gedigen hantverkskänsla till ett pris som gör dem tillgängliga för många. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, hållbarhetsengagemang och hög ambition. Försäljningen sker genom Norrgavels sju fysiska butiker samt e-handel. Företaget ägs av familjen Richter och omsätter ca 120 MSEK i butiksledet. Läs mer på www.norrgavel.se.

Ekonomichef

Norrgavel har för avsikt att fortsätta expandera sin verksamhet, och söker nu en driven ekonomichef med uppdraget att vidareutveckla ekonomifunktionen. Tillsammans med dina medarbetare stödjer ni företagets olika delar med ekonomisk rapportering, uppföljning och underlag för att möjliggöra fortsatt tillväxt.

Dina huvudsakliga uppgifter blir att ansvara för ekonomi- och löneprocessen, från löpande redovisning fram till årsbokslut, för Norrgavel AB, våra 7 butiker samt e-handel. I din roll arbetar du nära VD och funktionsansvariga och stödjer verksamheten med analyser, produktkalkyler, uppföljning och framtagande av beslutsunderlag. I ditt uppdrag ingår också att arbeta med löpande förbättringsarbete, för att säkerställa ett effektivt arbetssätt och hög servicegrad till verksamheterna. Tjänsten innebär många kontaktytor inom företagets alla delar vilket ställer krav på nyfikenhet och ambition att tillsammans ta nästa steg i Norrgavels utveckling.

Till din hjälp har du två erfarna medarbetare och tillsammans säkerställer ni ekonomisk redovisning, rapportering och styrning. Som Ekonomichef rapporterar du till VD och tjänsten är placerad vid företagets logistik- och produktionsnav i Lammhult.

För att lyckas i uppdraget har du erfarenhet från liknande uppgifter och är intresserad av en personlig och professionell utveckling. Vi ser gärna att du i tidigare uppdrag arbetat med detaljhandel och/eller e-handel. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, ansvarstagande och noggrann. Du tar tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter och du är prestigelös. Rollen kräver också att du är social och kommunikativ samt trivs med att arbeta mot många kontaktytor i organisationen. Företaget använder affärssystemet Pyramid varför erfarenhet från detta är meriterande.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se

Välkommen med din ansökan!