Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Åbro utvecklar verksamheten och söker nu

Distributionschef

Ditt övergripande ansvar blir att leda och utveckla Åbros distribution med lönsamhet och kundnöjdhet i fokus. I det ingår att planera verksamheten på kort och lång sikt och att ansvara för leveranssäkerheten och distributionskvaliteten gentemot kund. I rollen ingår ett personalansvar för 17 medarbetare i Stockholm och Vimmerby vilket innebär att en stor del av uppdraget är att stötta och coacha dina medarbetare. Tjänsten är placerad i Vimmerby men då viss del av personalstyrkan finns i Stockholm kommer du även att behöva finnas på plats där.

Du har en gedigen erfarenhet av personalledning och brinner för att utveckla dina medarbetare. Du har relevanta ekonomiska kunskaper och gärna tidigare erfarenheter av distribution. B-körkort är ett krav. Vi kan erbjuda dig en roll i ett fantastiskt bolag där du också får en möjlighet att växa. Välkommen till oss!

Låter det intressant? Kontakta gärna Anna Persson för mer information, anna.persson@re-source.se eller +46 72 720 720 5. Vi tillämpar löpande urval så ansök genom att klicka här redan nu!

Välkommen med din ansökan!