Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Den svenska delen heter Draka Kabel Sverige AB och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt! I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 180 medarbetare. Mer information finns på www.prysmiangroup.com och www.draka.se.

 Commercial Director

För att ytterligare stärka vår position på marknaden söker vi en senior ledare med uppdraget att leda och utveckla vår kommersiella verksamhet i Sverige.

Som Commercial Director ansvarar du för den övergripande sälj- produkt- och marknadsstrategin och tillsammans med dina medarbetare utvecklar ni respektive segment, för att i en kommersiellt komplex miljö, nå de övergripande målen. Genom omvärldsbevakning och analys ser du affärs- och marknadsmöjligheter, du trivs i mötet med kunden där du bygger förtroende genom olika aktiviteter och samarbeten.

Som medlem av den svenska ledningsgruppen bidrar du till företagets fortsatta utveckling, och genom ditt ansvar stärker du och dina medarbetare företagets position på marknaden. Uppdraget innebär också internationella samarbeten med dina motsvarigheter inom andra bolag i koncernen.

I din bakgrund finns en relevant utbildning och gedigen erfarenhet av att leda personal inom sälj och marknad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och/eller erfarenhet från grossistledet. Som person är du en tydlig ledare med en passion för att bygga relationer internt såväl som externt.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag i en spännande fas för företaget – som Commercial Director blir du en nyckelperson i vår framtida tillväxt.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se

Välkommen med din ansökan!