Readly lanserades 2013 och erbjuder sina kunder obegränsad tillgång till över 2200 digitala magasin, svenska såväl som internationella titlar. Bolaget har sitt huvudkontor i Växjö men finns med kontor även i Stockholm, London, Berlin och Austin, Texas. Man har ca 30 anställda och de senaste två åren har man vuxit med 100% per år. Nu planerar man för ytterligare tillväxt i både Sverige och globalt. Läs mer på www.readly.se.

 

Vi växer och söker en senior

Business Controller

Det övergripande uppdraget som business controller är att du utifrån ett ekonomiskt perspektiv ska analysera och utveckla Readlys affär.

En viktig uppgift är att analysera olika affärsmöjligheter, som till exempel kampanjer och partnerskap, utifrån ett ROI-perspektiv. Du kommer också att få arbeta med att ta fram rapporter och övriga beslutsunderlag, både till styrelse, ledningsgrupp och övriga delar av organisationen. Då bolaget har internationell verksamhet kommer du att ha många internationella kontaktytor och alla underlag och rapporter är på engelska.

En annan viktig uppgift kommer att vara att jobba med bolagets prognoser. Det handlar om att sammanställa information, analysera denna, se vilka möjligheter det finns till förbättringar och sen följa upp. Det är viktigt att du skapar dig en förståelse för affären för att på så sätt kunna bidra med den ekonomiska synvinkeln i olika frågeställningar.

Du har en ekonomisk utbildning, tidigare erfarenhet av tjänster inom ekonomi och tycker att utveckla affären är det roligaste som finns. Du rör dig obehindrat i en internationell miljö och du använder dagligen både Excel och andra verktyg inom business intelligence. Som person är du ansvarstagande med god ordning och reda samtidigt som du är flexibel och har ett brinnande intresse för hur man kan effektivisera verksamheten.

Vi kan erbjuda dig ett fritt arbete i en spännande miljö där du får möjligheten att vara med och påverka bolagets fortsatta framgång!

Intresserad? Kontakta gärna Anna Persson på 072-720 720 5 eller skicka din ansökan till apply@re-source.se. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 19 juni.

Välkommen!