Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi drygt 9000 lägenheter, varav ca 2100 är studentlägenheter.

Verksamhetscontroller

Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision – att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen på vår hemsida. https://vaxjobostader.se/om-oss/jobba-hos-oss/mangfald

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Är du en driven civilekonom och erfaren inom uppföljning, ekonomistyrning och analys? Brinner du för ekonomi- och verksamhetsstyrning mot företagets ekonomiska mål? Då borde du söka tjänsten som verksamhetscontroller hos oss på Växjöbostäder och bidra till att nå vårt gemensamma mål och vision om att bli Sveriges bästa hyresvärd! Som verksamhetscontroller på Växjöbostäder kommer du tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta tillsammans med åtta andra kollegor. Du arbetar som stödfunktion gentemot övriga avdelningar i ekonomiska analyser, utredningar och kalkyler och medverkar till att optimera affärsmässigheten i bolaget. Du arbetar med ekonomistyrning, kalkyler, analyserar och följer upp identifierade nyckeltal i verksamheten samt genomför värdering av fastighetsbeståndet.

Vi söker dig som har civilekonomutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har mångårig kvalificerad arbetslivserfarenhet som controller eller motsvarande. Du har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och självgående. Vidare ser vi att du har ett stort engagemang och vill bidra med din kunskap på ett serviceinriktat och affärsmässigt sett. Som person är du kommunikativ och lyhörd, har en god pedagogisk förmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du är nyfiken och vill bidra till att utveckla verksamheten. Vi ser det som meriterande om du har arbetat inom fastighetsbranschen. Du har god datorvana och goda kunskaper att utrycka dig väl i svenska, både muntligt och skriftligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Intresserad? Vill du veta mer så kontakta gärna Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se. Låter tjänsten intressant så anmäl ditt intresse här. Vi arbetar med löpande urval så visa gärna ditt intresse redan idag. Välkommen!