Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Vi har ca 100 anställda och omsätter ca 200 MSEK. V har tre dotterbolag, i Tyskland, Italien och England, och vi finns även representerade med agent/distributör i ett antal andra länder. Hydroware inspireras av cirkulär ekonomi vilket också vår vision visar: Vi vill vara med och bygga långsiktigt hållbara hisslösningar där god ekonomi kombineras med att allt kan återanvändas eller återvinnas.  Läs mer på www.hydroware.se

Vi söker nu en entusiasmerande

VD

Din övergripande uppgift är att leda bolaget i den tillväxtresa som ägare och styrelse har beslutat om. Det innebär att tillsammans med styrelse och ledningsgrupp ta fram strategier och handlingsplaner för att nå uppsatta mål; dubblering av omsättning och fyrdubbling av resultat på fyra års sikt. För att kunna nå en hållbar och lönsam tillväxt gäller det dock att börja med fokus på produkt och processer som förbättrar lönsamheten.

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet från tillverkande industri. Du har förmodligen en akademisk examen inom teknik eller ekonomi och du använder engelska obehindrat, gärna även tyska. Du är en trygg ledare som har lätt för att skapa förtroende hos såväl medarbetare som kunder och leverantörer, och du drivs av att förbättra och effektivisera.

Du kommer att ha en mycket viktig roll i Hydrowares fortsatta framgång och vi kan erbjuda möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

För ytterligare information kan du vända dig till Anna Persson på Re-Source, du når henne på 072-720 720 5. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, och du skickar den till apply@re-source.se.