Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Vi har ca 100 anställda och omsätter drygt 200 MSEK. Vi har tre dotterbolag, i Tyskland, Italien och England, och vi finns även representerade med agent/distributör i ett antal andra länder. Hydroware inspireras av cirkulär ekonomi vilket också vår vision visar: Vi vill vara med och bygga långsiktigt hållbara hisslösningar där god ekonomi kombineras med att allt kan återanvändas eller återvinnas.  Läs mer på www.hydroware.se

Vi växer vidare och söker nu en

Utvecklingschef

Som utvecklingschef ansvarar man för att leda och fördela arbetet på utvecklingsavdelningen. Den övergripande uppgiften är att genomföra de utvecklingsprojekt ledningsgruppen fattar beslut om inom de tids-, kvalitets- och kostnadsramar som är överenskomna. Det handlar om att driva projekt från start till mål, projekt som spänner över både mjuk- och hårdvara samt mekanik och elektronik. Projekten är främst utvecklingsprojekt men man kommer även ansvara för interna effektiviseringsprojekt. Som utvecklingschef kommer man också att ansvara för att samordna kontakter med övrig organisation för att säkerställa behov och skapa en prioriteringsordning för projekten.

En annan uppgift är att fortsätta utveckla metoder och styrverktyg för att på ett effektivt sätt säkerställa bland annat projektleverans, kvalitetssäkring och uppföljning. Som utvecklingschef kommer man även att ansvara för att motivera och engagera medarbetarna i avdelningen. Du kommer att ha ett kompetent team som driver utvecklingen inom både el och mekanik samt hårdvara och mjukvara.

Du är förmodligen civilingenjör med erfarenhet av testbaserad utveckling samt gedigen ledarerfarenhet. Som person är du strukturerad, engagerad och drivs av att utveckla dina medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Har du frågor? Hör gärna av dig till Anna Persson på 072-720 720 5 eller skicka ansökan till apply@re-source. Då vi gör urval löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast, dock senast den 16 mars.

Välkommen!