logga-med-lejon

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Åbro växer och förstärker sin organisation med en
Strategisk inköpare

Åbro har satt ett mål att fördubbla produktionsvolymen fram till 2020. Detta ställer krav på inköp och logistik och man har därför skapat en helt ny Supply Chain-organisation. I denna organisation behöver man sätta fokus på det strategiska.

Din huvuduppgift blir att samla ihop och centralisera bolagets inköp av indirekt material och tjänster. I denna uppgift ingår att, tillsammans med Supply Chain Manager, göra en grundanalys och skapa en bild över nuvarande inköp samt tillhörande processer och att sammanställa underlag för en strategisk plan. I din vardag ingår det att utforma strategier för leverantörer och inköpskategorier, optimera anskaffningsprocesser och ta beslut om större upphandlingar men också att genomföra lagda strategier och utveckla leverantörer.

En del av uppdraget som strategisk inköpare är också att ta fram rutiner och metoder för hur Åbro ska arbeta med sina inköp för indirekt material och tjänster, samt att implementera och följa upp dessa rutiner. En annan del är att fungera som ett stöd och en backup till inköpschefen i den fortsatta utvecklingen av företagets huvudleverantörer inom insatsmaterialsidan.

Du kommer att ha kontaktytor i hela företaget och du rapporterar direkt till företagets Supply Chain Manager. Med tanke på att hela organisationen är ny så behöver du kunna vara med och skapa din egen roll.

Du har en ekonomisk, gärna även teknisk, utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal. Du har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete och mycket god vana att arbeta med kalkyler i Excel. I din bakgrund finns också någon form av erfarenhet av internationellt inköpsarbete. Som person är du analytisk, energisk och trygg i förhandlingssituationer.

Vi kan erbjuda dig en självständig och utmanande roll med stora möjligheter till framtida utveckling!

Intresserad? Skicka din ansökan till apply@re-source.se senast den 14 november. Om du har frågor kan du ta en kontakt med Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se.