Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Den svenska delen heter Draka Kabel Sverige AB och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt! I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 180 medarbetare. Mer information finns på www.prysmiangroup.com och www.draka.se.

Segmentsansvarig Telekom

Vi flyttar fram våra positioner i Sverige och förstärker vårt Telekom-segment. Vi söker dig som vill ta det kommersiella ansvaret för hela vår Telekom-portfölj och utveckla vår affär på den svenska marknaden.

I rollen tar du ett helhetsansvar för segmentet, vilket innebär att du sätter en tydlig affärsplan, driver och utvecklar försäljningen mot både befintliga och nya kunder. Du samarbetar med våra regionsäljare och produktchefer, och du trivs i mötet med kunden. Du är den gemensamma kontaktytan för alla intressenter under hela försäljnings fasen, och du trivs i det tempo som är naturligt i affären. Uppdraget innebär också internationella kontakter och samarbeten med dina motsvarigheter i andra länder samt kontakter med våra tillverkningsenheter. I tjänsten kan du utgå från hemmet eller något av våra kontor i Sverige, och du rapporterar till vår Commercial Director.

I din bakgrund finns en gedigen erfarenhet från liknande uppdrag, liksom god teknisk kunskap om de olika fiber- och telekomprodukterna som erbjuds på marknaden. Ditt arbetssätt är strukturerat och resultatorienterat och du besitter en god förmåga att driva affärer till avslut. Som person är du driven, social och lösningsorienterad och du inspireras av ett stort eget kommersiellt ansvar.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag i en spännande fas för företaget – som en av våra nyckelpersoner kan du sätta ett ordentligt avtryck i marknaden!

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se