Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Vi har ca 100 anställda och omsätter ca 200 MSEK. V har tre dotterbolag, i Tyskland, Italien och England, och vi finns även representerade med agent/distributör i ett antal andra länder. Hydroware inspireras av cirkulär ekonomi vilket också vår vision visar: Vi vill vara med och bygga långsiktigt hållbara hisslösningar där god ekonomi kombineras med att allt kan återanvändas eller återvinnas.  Läs mer på www.hydroware.se

Vi växer vidare och söker nu en

Projektchef

Som projektchef ansvarar du för att leda och fördela arbetet i projektorganisationen. Projekten som drivs är både inom produkt- och processutveckling och omfattar både teknik, system och marknad.

Den övergripande uppgiften är att genomföra de projekt ledningsgruppen fattar beslut om inom de tids-, kvalitets och kostnadsramar som är överenskomna. Det handlar om att driva projekt från start till mål genom att ta in resurser från linjen, sätta samman team, skapa projektplaner och följa upp resultatet.

En annan uppgift är att fortsätta utveckla metoder och styrverktyg för att på ett effektivt sätt säkerställa bland annat projektleverans, kvalitetssäkring och uppföljning. Som projektchef kommer man även att ansvara för att motivera och engagera medarbetarna i avdelningen.

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt inom tillverkande industri. Du är strukturerad, engagerad och drivs av att leda och följa upp projekt mot uppsatta mål. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Har du frågor? Hör gärna av dig till Anna Persson på 072-720 720 5 eller skicka ansökan till apply@re-source. Då vi gör urval löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

Välkommen!