KraftPowercon är ett globalt företag med produktionsanläggningar i Sverige, Kina och Indien. Företaget utvecklar innovativa lösningar, produkter och tjänster inom industriell strömförsörjning. Totalt arbetar 120 engagerade medarbetare inom gruppen varav 40-talet på enheten i Växjö. Mer information om företaget och våra lösningar finns på www.kraftpowercon.com

Lead R&D Engineer – Powerelectronics

If you are English speaking, please contact Cecilia Ahlqvist, +46 733 41 56 37 for further information!

Efterfrågan på våra innovativa lösningar och produkter fortsätter att öka. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa, där du bidrar med teknisk kompetens och lösningar i kundnära uppdrag. Vi erbjuder en stimulerande miljö där dina idéer blir verklighet!

Som Lead R&D Engineer är din främsta uppgift att driva kundnära utvecklingsprojekt av nya produkter eller vidareutveckling av befintliga. Dina utvecklingsprojekt sker i nära samarbete med kunden och övriga funktioner inom företaget. En annan viktig uppgift blir att agera tekniskt stöd till kollegor inom avdelningen, men också till övriga avdelningar såsom inköp och produktion. För att lyckas i uppdraget bör du trivas i en innovativ miljö där vi tillsammans utvecklar framtidens lösningar för avbrottsfri kraft.

I din bakgrund finns examen för högskola/universitet inom elektronik, gärna med inriktning mot kraftelektronik, eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskap. Du behöver också ha flerårig erfarenhet från liknande uppdrag inom ett produktbolag eller som konsult. Vårt koncernspråk är engelska som du behärskar väl i tal och skrift, goda svenska kunskaper ser vi som en meriterande. Som person är du nyfiken och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och drivs av att lösa kundens tekniska problem.

Vi erbjuder ett utmanande uppdrag i en spännande fas för företaget – du blir en nyckelperson i vår framtida tillväxt.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se

Välkommen med din ansökan!