Sigma IT Consulting är en del av Sigma Group, som erbjuder en bred palett av IT-tjänster där fokus är helhetsåtaganden åt medelstora och mindre företag. Företaget finns i 5 länder och i Sverige finns 18 kontor. Läs gärna mer på www.sigmaitc.se

Konsultchef – Växjö

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt varför vi nu expanderar verksamheten i Växjö. Vi erbjuder en ny tjänst i en spännande utvecklingsfas för bolaget där du får stora möjligheter att påverka vår utveckling och erbjudande.

Som Konsultchef är ytterst ansvarig för konsulterna på kontoret. Du leder och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete, du stöttar vid problemlösning och arbetar aktivt med kompetensutveckling. Du ansvarar för utveckling av teamet och leder rekryteringsarbetet av fler kollegor. Vi sidan av ditt uppdrag som chef deltar du i uppdrag som projektledare eller arbetar med försäljning och affärsutveckling.

Konsultchefen är en del av den lokala ledningen och tillsammans med affärsenhetschefen utvecklar ni kontoret och era uppdrag mot uppsatta mål. Som konsultchef ingår du i ledningsgruppen för divisionen MyTeam där du aktivt deltar i det strategiska arbetet.

Vi arbetar i långa och nära relationer med våra kunder där vi utvecklar affärskritiska system och applikationer. Vi lyckas i våra uppdrag genom en hög teknisk kompetens, vår vilja att utvecklas och att leverera lösningar för framtiden. Vi ser framför oss en spännande utvecklingsresa, där din roll blir av avgörande betydelse för vår tillväxt!

För att lyckas i uppdraget har du en bakgrund som utvecklare eller projektledare och gärna erfarenhet som ledare. Som person har du förmåga att hantera kundkrav och förväntningar på ett professionellt sätt och du besitter förmåga att vidareutveckla ett gott arbetsklimat och skapa engagemang kring kontorets uppdrag. Du har också en analytisk förmåga och intresse och förmåga att aktivt bidra i kund- och affärsdialoger.

Låter det intressant? Skicka din ansökan här snarast då vi gör urval löpande. Frågor? Ta en kontakt med Cecilia Ahlqvist på Re-Source AB, du når henne på 0733-41 56 37 eller cecilia.ahlqvist@re-source.se.