Gnutti Carlo Sweden AB ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Indien och Kina. Gnutti Carlo S.p.A har sedan i början av 2000-talet varit i en stark tillväxtfas. I dagsläget har koncernen drygt 2000 anställda och siktet är fortsatt inställt på tillväxt. I Sverige har Gnutti Carlo fabriker i Alvesta och Kungsör medan R&D är placerat i Göteborg.  Gnutti Carlo Sweden AB sysselsätter runt 450 personer och omsätter runt 100 MEUR. Sedan 2015 ingår även Ljunghäll AB i Södra Vi i koncernen. Läs mer på www.gnutticarlo.com.

Vi fortsätter utvecklas och söker nu en

Flödeschef

Som flödeschef ansvarar du för ett av fyra flöden i vår produktion. Du har ett övergripande ansvar att följa den lagda strategin och utveckla medarbetarna för att säkerställa produktion med så lite störning som möjligt. En viktig del i detta är att utveckla och coacha medarbetarna i gruppen för att på så sätt följa företagets linje med självledarskap/medledarskap. En annan del är att driva förbättringsarbeten och implementering av LEAN för att effektivisera produktion.

Som flödeschef ingår du i ledningsgruppen och där har du ett medansvar för övergripande frågeställningar, men också ett ansvar för att sätta mål för din verksamhet och ta fram handlingsplaner för att nå målen. Du har budgetansvar samt ansvar för att nå uppsatta OEE-tal. Du kommer att samarbeta med övriga flödeschefer för att i möjligaste mån optimera personal- och bemanningsfrågor, och du kommer även interagera med övriga avdelningar i olika frågeställningar som till exempel underhåll, teknik och kvalitet.

Du har en teknisk utbildning, goda kunskaper i engelska och erfarenhet av ledarskap. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri och som ledare är du coachande, kommunikativ och prestigelös men ändå tydlig. Vi kan erbjuda dig en roll i ett expansivt företag där det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Låter det intressant? Kontakta gärna Anna Persson på Re-Source, du når henne på 072-720 720 5, eller skicka din ansökan till apply@re-source.se.