logga-med-lejon

Åbro Bryggeri är ett av Europas modernaste bryggerier och har anor och traditioner sedan 1856. Som anställd på Åbro Bryggeri kan du förvänta dig en säker arbetsmiljö och en positiv stämning, vilket vi sätter stort fokus på. Vi vill att varje medarbetare ska känna sig respekterad och uppskattad samt känna att det finns möjlighet till utveckling. Vi på Åbro Bryggeri arbetar utifrån våra kärnvärden, vilka är enkelhet, ärlighet och långsiktighet. För mer information, se www.abro.se

Åbro söker nu en
Business controller

Åbro fortsätter att växa och i detta har ekonomiavdelningen en viktig funktion. För att medarbetarna ska kunna fatta bra och genomtänkta beslut krävs det att de får tillgång till genomarbetade beslutsunderlag. Som Business controller på Åbro kommer du att vara en viktig del i den processen.

Din roll blir att utifrån ett ekonomiskt perspektiv vara delaktig i att analysera och utveckla affären inom Åbros olika områden. Det handlar om att skapa en förståelse för affären, vilket innefattar allt från inköp till produktion och försäljning. På så sätt kan du bidra med den ekonomiska synvinkeln i olika frågeställningar.

Ett av dina ansvarsområden är att ta fram ekonomiska nyckeltal och månadsrapporter till övriga organisationen, ett annat är att vara ett ekonomiskt stöd till pubverksamheten. Det är viktigt att du skapar goda relationer med alla medarbetare i företaget med tanke på att du behöver förankra analyserna i organisationen för att kunna använda dom på rätt sätt.

Rollen som Business controller är också ganska öppen, beroende av vad just du kan tillföra. Är du en annorlunda ekonom, som älskar att arbeta både med övergripande frågor och med detaljer, och som brinner för att utveckla både dig själv och företaget som du arbetar för? Då finns det stora möjligheter för dig på Åbro!

Du har en ekonomisk utbildning och tycker att siffror och Excel är det roligaste man kan jobba med. Förmodligen har du även tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller närliggande områden. Som person är du analytisk och förtroendeingivande med en stark drivkraft.

Vi kan erbjuda en roll där du själv får vara med och påverka inriktningen i ett bolag där du och företaget växer tillsammans.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source.se senast den 27 november. Frågor? Ta en kontakt med Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se.

Välkommen med din ansökan!