Hydroware utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Vi har ca 100 anställda och omsätter drygt 200 MSEK. Vi har tre dotterbolag, i Tyskland, Italien och England, och vi finns även representerade med agent/distributör i ett antal andra länder. Hydroware inspireras av cirkulär ekonomi vilket också vår vision visar: Vi vill vara med och bygga långsiktigt hållbara hisslösningar där god ekonomi kombineras med att allt kan återanvändas eller återvinnas.  Läs mer på www.hydroware.se.

Vi har ambitiösa tillväxtmål och för att nå de målen behöver vi utöka vår säljorganisation. Vi söker därför

Affärsområdeschef och Tekniska säljare

Affärsområdeschef
I den här rollen ansvarar du för ett affärsområde som växer kraftigt. Det finns stor potential som vi behöver hantera på ett bra sätt. Vi levererar kundunika produkter till kunder och vi ser att vår marknad kan dubbleras inom bara några år. Du ansvarar för att leda organisationen, samtidigt som det blir din uppgift att se över processer och ta fram verktyg för att underlätta för säljorganisationen. I rollen ingår även kundkontakter och en del kontakter med våra dotterbolag.

Tekniska säljare
Som teknisk säljare är din främsta uppgift att ta hand om inkommande förfrågningar, skapa offerter och teknisk beredning samt orderläggning. Viss merförsäljning samt viss teknisk support kan också förekomma.

I båda rollerna är det viktigt att man har en teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning. Engelska i tal och skrift är en förutsättning och andra språk, gärna tyska, är meriterande. I rollen som affärsområdeschef är det också viktigt med en förmåga att utveckla både människorna och processerna i organisationen.   

Låter det intressant? Skicka din ansökan till apply@re-source eller kontakta Anna Persson på 072-720 720 5 om du har frågor. Då vi gör urval löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

Välkommen!