HRM Software AB utvecklar och supporterar cloudbaserade mjukvarulösningar som ger organisationer och företag möjlighet att planera, administrera och utveckla sin nyckeltillgång – personalen. Vårt fokus är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet. HRM Software grundades 2001 av Sven Ingemarsson och är idag ett av de ledande i Sverige på att förse stora svenska bolag med ett modernt HR- och lönesystem. Vi har ett 60-tal anställda, omsätter ca 60 MSEK och ingår i Simonssongruppen. Läs mer på www.hrmsoftware.se.

 

Vi växer och söker nu en

Account manager

Utvecklingen för HRM har under de senaste fem åren gått snabbt, vi har mer än femdubblat antal löner vi hanterar i vårt system. Vi arbetar aktivt med våra ledord Innovativt, Personligt och Tillgängligt och i alla affärer vill vi skapa nöjda kunder, lönsamhet och nöjda medarbetare. Vi har fortsatt ett starkt tillväxtfokus som går hela vägen från ägare och ledning till alla våra medarbetare. Vi vill växa dels i nuvarande segment, men även genom att komma in i nya segment. För att lyckas med detta har vi gjort en ny strategisk satsning vilket innebär att vi rekryterar ytterligare en account manager.

Som account manager hos oss är du en viktig del i vår strategiska satsning och du kommer att ha ett övergripande ansvar för hela säljprocessen. Det handlar om att bearbeta marknaden och skapa nya relationer för att se till att i slutändan nå våra gemensamma tillväxtmål. Vi har redan idag flera av Sveriges mest kända varumärken som kunder, och du kommer att få ta ansvar för att bygga vidare på detta. Då kunderna finns i storstäderna innebär tjänsten en hel del resande. Du ansvarar för din egen budget och du rapporterar till försäljningschefen.

Vi söker dig som brinner för att göra affärer. Du är förmodligen utbildad inom IT eller ekonomi och du har en dokumenterad säljerfarenhet, gärna inom B2B. Din bakgrund har du inom IT-branschen och eftersom säljcyklerna är långa så är tålamod och ihärdighet några av dina starka sidor. Självklart har du lätt för att skapa goda relationer både externt och internt.

Vi kan erbjuda en personlig utveckling med stora möjligheter att få vara med och påverka. HRM är ett expansivt företag med en spännande utveckling som bryter traditionen inom HR/Lön och tänker nytt. Vi har korta beslutsvägar, vi fokuserar på tillväxt och vi har högt i tak och en härlig stämning hos våra medarbetare.

Vill du veta mer? Ta gärna en kontakt med Anna Persson på Re-Source AB, du når henne på 072-720 720 5 eller anna.persson@re-source.se. Din ansökan skickar du till apply@re-source.se snarast.

 Vi ser fram emot att höra av dig!